Over mij

Ik ben Chantal. Ik begeleid mensen terug naar hun ware stralende zelf zodat ze weer kunnen gaan leven vanuit hart en ziel.

Mijn weg naar geluk

Ik ben DANKBAAR voor alles wat er is. Ik ga het liefst dansend door het leven en doe op z’n tijd graag lekker gek met mijn drie jonge dochters. Ja, ik ben gelukkig!

Toch is dat weleens anders geweest. Ik weet uit het verleden hoe het is om op te staan met hevige piekergedachten die je het liefst een enkeltje naar de maan zou gunnen. En ik weet hoe het is als onzekerheid je het leven flink zuur maakt. En ja, ik heb ook ervaren hoe het voelt als je niet weet wie je bent en jezelf daarom voortdurend aanpast aan anderen.

De weg om mijn ware zelf en mijn geluk terug te vinden, was een lange, maar vooral waardevolle weg. Ik geloof dat ieder mens hier op Aarde is gekomen als ziel, met een eigen doel en missie . Dat betekent dat je onbewust gekozen hebt voor de fijne, moeilijke en confronterende ervaringen in jouw leven, die ervaringen kunnen je helpen en dienen om je missie en doel hier te vervullen. Het krijgen van wake-up calls en het doorleven van alle angsten, boosheid, pijn en verdriet kunnen heel waardevol zijn. Door die ervaringen kun je verder groeien. Mijn levenservaringen hebben mij de kracht gegeven om te staan waar ik nu sta. En juist de ‘heftige’ ervaringen, het proces van mijn spirituele groei en het spiritueel ontwaken (een proces waarbij je je aandacht intuïtief verlegt van buiten jezelf naar binnen en ontdekt dat jij je gedachten niet bent) is er een hoop binnenin mij veranderd. Mijn zielsmissie is heel duidelijk geworden;  liefde verspreiden en verbinding creëren.
Wat mijn leven onder andere veranderde? Het herseninfarct waardoor ik in november 2016 werd getroffen. Die Wake-up call heeft me nog meer inzichten gegeven. Met als meest waardevolle inzicht dat ik constant over mijn grenzen heen ging en de signalen van mijn lichaam compleet genegeerd had. Vanaf het infarct stonden mijn spirituele ontwikkeling en bewustwording niet meer op een laag pitje. Ik koos ervoor om vanuit hart en ziel te gaan leven.

Wat mijn leven intens veranderde, is dat ik in 2018 bij een hele bijzondere vrouw terecht ben gekomen, Channa Ipenburg. https://www.psycholoog-bergen.nl/ Mijn spiritueel leermeester! Zij is zo inspirerend voor mij, omdat zij me liet voelen dat er een groot liefdevol mysterie is waar jij, en ieder ander, deel van uitmaakt. Door in haar nabijheid te zijn, begon er iets in me te openen. Iets wat heel kwetsbaar is, en tegelijkertijd prachtig, liefdevol en groots. Ik maakte geen stappen in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling, maar sprongen. Door de onbegrensde, liefdevolle aanwezigheid die er altijd is, ontstaan er steeds meer gevoelens van inspiratie, liefde en bewondering.
Ik wil steeds verder groeien en de beste versie van mezelf ZIJN.
Ik wil de rest van mijn leven iedere ervaring met nieuwsgierigheid en overgave tegemoet blijven treden.
Ik bewonder mijn spiritueel leermeester ontzettend en ben haar levenslang dankbaar!

Mijn begeleiding bij jouw weg naar geluk

Ik doe niets liever dan ook anderen helpen hun ware zelf terug te vinden.

Ik ontdekte dat alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn al in je zit, sterker nog jij bent het geluk en liefde. Nu wil ik dit ook delen met anderen zodat iedereen kan gaan leven vanuit hart en ziel.

Ik startte dolenthousiast mijn eigen praktijk: Chantal Schenk. Nu kan ik doen wat mij blij maakt.

Ik kan doen waar mijn passie ligt.

Namelijk met hart en ziel mijn ervaring en kennis inzetten.

Zodat jij ook jouw droomleven kan gaan leven vanuit hart en ziel.

Feiten over mij

 • Getrouwd en trotse moeder van 3 prachtige dochters; Vajèn, Jenna en Yara.
 • Ik leef in overgave.
 • Gepassioneerd over alle onderwerpen die met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit te maken hebben. 
 • Jaren lang vol liefde en passie gewerkt in de gehandicaptenzorg.
 • Mediteer iedere dag.
 • Ben dankbaar voor alles wat er is.

Maar ook ik:

 • Kan goed op mijn handen lopen en op mijn hoofd staan 😉
 • Guilty pleasure: meezingen met Nederlandstalige muziek
 • Altijd te porren voor gek doen
 • Verslingerd aan koken
 • Gek op dieren
 • Gek op de natuur

Ik wil niets liever dan mensen helpen om hun ware zelf weer terug te vinden.

Het is mijn missie om liefde te verspreiden en verbinding te creëren.

Inspiratiemail ontvangen?