Over mij

Mijn naam is Chantal. Ik help mensen zich te herinneren wie ze ten diepste ZIJN, zodat ze weer kunnen gaan leven vanuit hart en ziel.

Mijn weg naar geluk

Ik ben DANKBAAR voor alles wat er is. Ook voor de minder leuke gebeurtenissen, omdat ik weet dat me nooit iets wordt aangedaan maar altijd iets zichtbaar wordt gemaakt.

Ja, ik ben gelukkig!

Toch is dat weleens anders geweest. Ik weet uit het verleden hoe het is om op te staan met hevige piekergedachten die je het liefst een enkeltje naar de maan zou gunnen. En ik weet hoe het is als onzekerheid je het leven flink zuur maakt. En ja, ik heb ook ervaren hoe het voelt als je niet weet wie je bent en jezelf daarom voortdurend aanpast aan anderen.

De weg om mijn ware zelf en mijn geluk terug te vinden, was een lange, maar vooral waardevolle weg. Ik geloof dat ieder mens hier op Aarde is gekomen als ziel, met unieke kwaliteiten en talenten.
Ik geloof erin dat het doel hier op aarde is, om weer thuis te komen bij jezelf zodat jij jouw unieke kwaliteiten en talenten kunt gaan inzetten om de mensheid te dienen.
Ieder mens maakt moeilijke en confronterende gebeurtenissen mee in het leven, die ervaringen kunnen je helpen en dienen om steeds meer te gaan leven vanuit wie je in essentie bent. Het krijgen van wake-up calls en het doorleven van alle angsten, boosheid, pijn en verdriet kunnen heel waardevol zijn. Door die ervaringen kun je verder groeien. Mijn levenservaringen hebben mij de kracht gegeven om te staan waar ik nu sta. En juist door de ‘heftige’ ervaringen en het proces van wakker worden/spirituele bewustwording, is er een hoop binnenin mij veranderd.
Ik voel dat ik hier op aarde ben om mensen zich te laten herinneren wie ze ten diepste ZIJN en ze mag begeleiden in de prachtige reis van spirituele bewustwording.
Wat mijn leven onder andere veranderde? Het herseninfarct waardoor ik in november 2016 werd getroffen. Die Wake-up call heeft me nog meer inzichten gegeven. Met als meest waardevolle inzicht dat ik niet meer over mijn grenzen heen wilde gaan en de signalen van mijn lichaam niet langer wilde negeren. Vanaf het infarct stonden mijn spirituele ontwikkeling en bewustwording niet meer op een laag pitje. Ik koos ervoor om vanuit hart en ziel te gaan leven.

Wat mijn leven intens veranderde, is dat ik in 2018 bij een hele bijzondere vrouw terecht ben gekomen, Channa Ipenburg. Mijn spiritueel leermeester! Zij is zo inspirerend voor mij, omdat zij me liet voelen dat er een groot liefdevol mysterie is waar jij, en ieder ander, deel van uitmaakt. Door in haar nabijheid te zijn, begon er iets in me te openen. Iets wat heel kwetsbaar is, en tegelijkertijd prachtig, liefdevol en groots. Ik maakte geen stappen in mijn spirituele ontwikkeling, maar sprongen. Door de onbegrensde, liefdevolle aanwezigheid die er altijd is, ontstaan er steeds meer gevoelens van inspiratie, liefde, compassie en bewondering.

Ik bewonder mijn spiritueel leermeester ontzettend en ben haar levenslang dankbaar!


Ik wil steeds verder groeien en de beste versie van mezelf ZIJN.


Ik wil de rest van mijn leven iedere ervaring met nieuwsgierigheid en overgave tegemoet blijven treden.

 

Mijn begeleiding bij jouw weg naar geluk

Ik doe niets liever, dan mensen zich te laten herinneren wie ze ten diepste ZIJN .

Ik ontdekte dat alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn al in je zit, sterker nog jij bent het geluk en de liefde.

Terug naar je ware essentie

Door zelf het prachtige pad van spirituele bewustwording te volgen kan ik NU doen waar mijn passie ligt.

Namelijk vanuit eenheid en compassie met hart en ziel mijn ervaring en kennis inzetten.

Zodat jij ook jouw droomleven kan gaan leven vanuit hart en ziel.

Feiten over mij

 • Trotse moeder van 3 prachtige dochters; Vajèn, Jenna en Yara.
 • Leef in vertrouwen en overgave.
 • Gepassioneerd over alle onderwerpen die met spirituele bewustwording te maken hebben. 
 • Jaren lang vol liefde en passie gewerkt in de gehandicaptenzorg.
 • Mediteer meerdere keren per dag.
 • Ben dankbaar voor alles wat er is.
 • Brand iedere dag wierrook.

Maar ook ik:

 • Kan goed op mijn handen lopen en op mijn hoofd staan 😉
 • Guilty pleasure: meezingen met Nederlandstalige muziek
 • Altijd te porren voor gek doen
 • Houd van koken
 • Gek op dieren
 • Gek op de natuur

 

Ik wil niets liever dan mensen helpen om hun ware zelf weer terug te vinden.

Het is mijn missie om liefde te verspreiden en verbinding te creëren.

Inspiratiemail ontvangen?