Over mij

Ik zie jou ècht, zonder oordeel, vanuit eenheid en compassie.

 

Mijn weg naar geluk

Ik ben DANKBAAR voor alles wat er is. Ook voor de minder leuke gebeurtenissen, omdat ik weet dat me nooit iets wordt aangedaan maar altijd iets zichtbaar wordt gemaakt.

Ja, ik ben gelukkig!

Toch is dat weleens anders geweest. Ik weet uit het verleden hoe het is om op te staan met hevige piekergedachten die je het liefst een enkeltje naar de maan zou gunnen. En ik weet hoe het is als onzekerheid je het leven flink zuur maakt. En ja, ik heb ook ervaren hoe het voelt als je niet weet wie je bent en jezelf daarom voortdurend aanpast aan anderen.

De weg om mijn ware zelf en mijn geluk terug te vinden, was een lange, maar vooral waardevolle weg. Ik geloof dat ieder mens hier op Aarde is gekomen als ziel, met unieke kwaliteiten en talenten.
Ik geloof erin dat het doel hier op aarde is, om weer thuis te komen bij jezelf zodat jij jouw unieke kwaliteiten en talenten kunt gaan inzetten om de mensheid te dienen.
Ieder mens maakt moeilijke en confronterende gebeurtenissen mee in het leven, die ervaringen kunnen je helpen en dienen om steeds meer te gaan leven vanuit wie je in essentie bent. Het krijgen van wake-up calls en het doorleven van alle angsten, boosheid, pijn en verdriet kunnen heel waardevol zijn. Door die ervaringen kun je verder groeien. Mijn levenservaringen hebben mij de kracht gegeven om te staan waar ik nu sta. En juist door de ‘heftige’ ervaringen en het proces van wakker worden uit de illusie van afgescheidenheid, is er een hoop binnenin mij veranderd.
Ik voel dat ik hier op aarde ben om jou te laten herinneren wie je ten diepste bent en je mag begeleiden in het proces van ontwaken, wanneer ook jij er klaar voor bent om wakker te worden uit de illusie van dualiteit.
Wat mijn leven onder andere veranderde? Het herseninfarct waardoor ik in november 2016 werd getroffen. Die Wake-up call heeft me nog meer inzichten gegeven. Met als meest waardevolle inzicht dat ik niet meer over mijn grenzen heen wilde gaan en de signalen van mijn lichaam niet langer wilde negeren. Vanaf het infarct stonden mijn spirituele ontwikkeling en bewustwording niet meer op een laag pitje. Ik koos ervoor om te gaan leven alsof morgen mijn laatste dag zou zijn.

Wat mijn leven intens veranderde, is dat ik in 2018 bij een hele bijzondere vrouw terecht ben gekomen, Channa Ipenburg. Mijn spiritueel leermeester! Zij is zo inspirerend voor mij, omdat zij me liet voelen dat er een groot liefdevol mysterie is waar jij, en ieder ander, deel van uitmaakt. Door in haar nabijheid te zijn, begon er iets in me te openen. Iets wat heel kwetsbaar is, en tegelijkertijd prachtig, liefdevol en groots. Ik maakte geen stappen in mijn spirituele ontwikkeling, maar sprongen. Door de onbegrensde, liefdevolle aanwezigheid die er altijd is, ontstaan er steeds meer gevoelens van inspiratie, liefde, compassie en bewondering.

Ik bewonder mijn spiritueel leermeester ontzettend en ben haar levenslang dankbaar!

 

Ik wil de rest van mijn leven iedere ervaring met nieuwsgierigheid en overgave tegemoet blijven treden.

Mijn begeleiding bij jouw weg naar geluk

Je hebt iemand nodig die je laat zien dat je niemand nodig hebt om je te herinneren wie je ten diepste bent. 

Ik leer je geen dingen aan, eerder dingen af. 

Het is mijn talent om te voelen en te zien wanneer conditioneringen, patronen, beschermingsmechanismen en oude pijn door jou heen de leiding nemen. Wanneer jij je hiervan bewust wordt, kun je het gaan veranderen.  

De volgende stap is dat je kunt gaan leven vanuit wie je in essentie bent. 

 

Feiten over mij

 • Trotse moeder van 3 prachtige dochters; Vajèn, Jenna en Yara.
 • Leef in vertrouwen en overgave.
 • Gepassioneerd over alle onderwerpen die met spirituele bewustwording te maken hebben. 
 • Jaren lang vol liefde en passie gewerkt in de gehandicaptenzorg.
 • Mediteer meerdere keren per dag.
 • Ben dankbaar voor alles wat er is.
 • Brand iedere dag wierrook.

Maar ook ik:

 • Kan goed op mijn handen lopen en op mijn hoofd staan 😉
 • Guilty pleasure: meezingen met Nederlandstalige muziek
 • Altijd te porren voor gek doen
 • Houd van koken
 • Gek op dieren
 • Gek op de natuur

 

Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien.

Inspiratiemail ontvangen?